Over ons

 

Heb je ooit de geur van vers leer in je auto gehad en wilde je die geur de hele dag ruiken? Cardeperfume verkoop autoparfums meer zeer exclusieve geurtjes! We hebben verschillende soorten autoparfums; Sense of Dubai, Sense of Istanbul en Sense of Marrakech. Elke soort heeft zijn eigen geursterkte, dus je kunt zelf kiezen welke het beste bij jou past!

De webshop biedt ook autoparfums aan in een combinatie van verschillende geuren zodat ze passen bij jouw favoriete auto!

Wat doet autoparfum?

De term autoparfum is ouderwets geworden, omdat de meeste mensen zich niet realiseren dat het een echt product is.

Een autoparfum wordt gebruikt om geuren in auto's te maskeren die kunnen worden veroorzaakt door huisdieren, voedsel (zowel biologisch als kunstmatig) en andere vormen van normale slijtage in uw voertuig.

 

Ons verhaal

 

Car de Perfume is een innovatie bedacht door twee goede vrienden die stiekem ook autoholics zijn. Car de Perfume is ontstaan met het gedachte om een luxe, maar ook een culturele geur in uw auto te hebben, bijvoorbeeld onze Sense of Dubai auto parfum. Deze parfum voelt aan alsof u in een luxe, maar comfortabele omgeving bent, terwijl u in uw auto zit.

We geloven erin dat een luxe maar culturele geur uw dag zal verbeteren door de sterke geurnoten in onze parfums.

Onze prioriteit is om u tevreden te houden met de kwaliteit van onze parfums. We werken elke dag om onze parfums te verbeteren door uw ervaring.

Als je op ons lijkt, zit je auto vol herinneringen. We raakten geobsedeerd door autoparfum toen we voor het eerst in onze droomauto reden en het voelde alsof er iets ontbrak.

We hebben een uniek autoparfum gecreëerd dat precies naar elke herinnering in je auto ruikt, zodat je ze altijd kunt onthouden.

Een paar jaar geleden hebben we ook besloten om te werken aan onze droom om een ​​webwinkel te beginnen en sindsdien hebben verkopen we alleen exclusieve autogeurtjes!

Laten we in de details treden

 

Wil je een goede eerste indruk maken als je in de auto stapt? Dan zul je dol zijn op ons assortiment.

Onze eigen autoparfum ruikt naar mooie en verfrissende dingen, zoals munt, sandelhout of citrus.

Als je van kwaliteitsproducten houdt voor je rit, hebben we alles voor je! Autogeur is ook een perfect cadeau-idee, want iedereen houdt van heerlijk ruikende auto's!

Hoe het werkt

We hebben een groot assortiment autoparfums beschikbaar en bieden ook LUXURY PACKAGE aan. Kijk op onze website voor meer informatie. Ook zijn er diverse blogs en artikelen over autoparfums.

Contact details

 

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier.