Autoparfums

Introductie van de autoparfums: Bekijk de beste tips! [2022]

Autoparfums

Een wagen zonder parfum werd lange tijd gezien als een ongelukkige realiteit. Maar dat komt omdat we maar twee opties hadden: ofwel vasthouden aan de nieuwe autogeur die niet lang aanhoudt of proberen de stank te maskeren met overweldigende luchtverfrissers.

Gelukkig is er nu een derde optie die beide scenario's overbodig maakt: autoparfums. Lees verder de blog van Car de perfume om meer over geurtjes te weten, en waar u ze kunt kopen.
Dit zodat u eindelijk uw wagen heerlijk kunt laten ruiken.

Verschillende soorten autoparfum

Er zijn drie soorten autoparfum verkrijgbaar: vast, vloeibaar en gel. Vaste geurtjes worden meestal geleverd in een kleine blikken container die altijd in uw voertuig kan worden vervoerd.

Vloeibare gelproducten

Ze zijn meestal minder duur dan vloeibare of gelproducten, maar gaan ook minder lang mee.

Vloeibare vorm

Vloeibare autoparfums worden verkocht als kleine flesjes met spraydispensers.

Ze worden rechtstreeks op je stoelmateriaal of tapijt gespoten en geven een sterkere geur af dan vaste parfums of gels; sommige hebben zelfs meer verschillende geuren die lang blijven hangen nadat ze zijn aangebracht.

Autoparfum

Welk type moet je kiezen?

Het beste van autoparfums is dat er zoveel verschillende geuren zijn waaruit je kunt kiezen.

U hoeft geen genoegen te nemen met het ruiken naar uw voertuig.
Sommige van deze parfums zijn zelfs speciaal gemaakt voor gebruik in wagens of in ieder geval ontworpen met auto's in gedachten.


Of je nu iets lichts en subtiels wilt of een krachtigere geur, er is altijd een auto-parfum dat aan je behoeften voldoet en aan je verwachtingen voldoet.

Als er niets anders is, kies dan voor je favoriete geur en geniet ervan elke keer dat je in je voertuig springt heerlijk te ruiken!

Waar kun je deze kopen?

Autoparfums zijn een van die dingen waar je misschien niet bekend mee bent. Ze zijn erg populair in andere landen, zoals Japan, maar zijn hier nog niet echt van de grond gekomen.

Online

Het is echter vrij eenvoudig om ze online te krijgen.
Ik heb snel gezocht en vond verschillende websites die autogeurtjes verkopen en beoordelingen hebben van eerdere klanten.

Dit zou u moeten helpen uw opties te verfijnen wanneer u beslist waar u uw aankoop wilt doen. Ook online vind je altijd een leuke coupon of kortingscode!

Auto-parfum

Hoeveel kosten ze?

Tegenwoordig kosten autoparfums slechts een paar dollar voor een klein flesje dat maanden, zo niet jaren mee kan gaan.

Ze zijn ook klein genoeg om in uw zak of tas te passen en maken het u gemakkelijk om uw wagen op elk moment van slechte geuren te reinigen.
Als u er een in uw wagen bewaart, zou het voor u gemakkelijk moeten zijn om het hele jaar door een fris ruikende auto te hebben!


En omdat ze zo goedkoop zijn, zijn ze een betaalbare manier om ervoor te zorgen dat uw klanten steeds weer terugkomen!

Hoe lang houden ze het vol?

Autogeurtjes zijn extreem langdurig en blijven tot wel 24 uur zitten. Als u echter wilt dat uw geur zo lang meegaan, moeten ze een hele dag op hun plaats blijven voordat ze worden verwijderd van de plek waar ze zijn aangebracht.


Dat zorgt ervoor dat zoveel mogelijk van de geur wordt geabsorbeerd in het interieur van uw wagen, dus wanneer u het verwijdert.

Zo krijgt u een maximale geur in uw wagen.

Geen alcohol


De autoparfums bevatten ook geen alcohol, dus er is geen gevaar dat ze het plastic in uw wagen beschadigen of verkleuren.


Het is ook 100% niet-toxisch, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken, zelfs als het per ongeluk wordt ingeslikt door mensen of huisdieren die het kunnen tegenkomen.

Auto-parfums

Tips bij het kopen:

Als u op zoek bent naar autoparfums, identificeer dan eerst naar welk type geur u wilt dat uw wagen ruikt. Zoek op basis van uw voorkeuren snel op internet naar geurtjes en kijk welke merken beschikbaar zijn en of ze online of in een fysieke winkel verkrijgbaar zijn.

Sprayvorm

Parfum kun je kopen in sprayvorm of als geurolie die je in een luchtverfrisser giet.
Er zijn ook geurverspreiders voor auto's die langer meegaan dan traditionele auto luchtverfrissers, maar die professionele installatie vereisen.

Als je eenmaal weet welk type geur voor jou geschikt is, koop dan wat producten bij een elektronicawinkel of online winkel.

Sprayvorm

Extra informatie

Autoparfums worden een populaire manier om je wagen heerlijk te laten ruiken zonder dat je er moeite voor hoeft te doen.

Het enige wat je als autoparfum liefhebber hoeft te doen is een klein parfumkussentje in de bekerhouder van je wagen te plaatsen en het zijn magie te laten doen.

Aardbeien of bergamot

Binnen een paar minuten begint uw wagen naar aardbeien of bergamot te ruiken. De meeste parfums bieden maximaal vier verschillende geuren die je gedurende de week kunt afwisselen, afhankelijk van hoe avontuurlijk je je voelt.

Omdat ze zowel eenvoudig als goedkoop zijn, is het kopen van verschillende geuren misschien niet zo duur als je denkt; als er niets anders is, is het een leuk cadeau voor vrienden en familie!

Autoparfums in Nederland

Je hebt waarschijnlijk een autoparfum of twee geroken terwijl je door een stadsstraat liep. Maar zoals alle goede ideeën, kwam het waarschijnlijk uit het buitenland. Dat klopt: we kunnen het een en ander leren over luchtverfrissers en geuren van onze vrienden in Europa.

Van

  • Taxi's uit Parijs,
  • Nederlandse bussen,
  • Zwarte taxi's in Londen
  • Duitse bestelbusjes.

Mensen op elk continent gebruiken al jaren luchtverfrissers.
Een luchtverfrisser is speciaal gemaakt zodat ze rechtstreeks in het ventilatiesysteem van uw auto kunnen worden gespoten.

Dat om een ​​aangename geur te garanderen tijdens uw rit naar huis, van werk, school of boodschappen.

Autoparfums in Nederland

De beste webshops

De beste autoparfums zijn gemakkelijk online te kopen en kunnen over de hele wereld worden verzonden. Webshops als Amazon en Cardeperfume hebben een groot aanbod van verschillende merken en zelfs luxe parfums, dus als je als klant op zoek bent naar een geur van topkwaliteit, kun je die gemakkelijk online vinden.

Als u toch een goedkopere optie zoekt, heeft uw plaatselijke benzinestation mogelijk ook enkele auto-parfums opties beschikbaar.
Sommige benzinestations bieden ook regelmatig autowasstraten aan met geurige oliën die ervoor zorgen dat uw wagen de hele week fris blijft ruiken.

Geur

Volgens een recent onderzoek is je wagen veel vuiler dan je denkt. In feite bevat elke vierkante centimeter ervan meer dan 200 verschillende soorten bacteriën, samen met schimmels en schimmels.

Dat is niets vergeleken met wat er op je stuur (1.000 soorten bacteriën) of versnellingspook (2.300 soorten bacteriën) zit. Bah! Autoparfums lossen dat probleem voor je op.

Slechte geuren

Ze zijn speciaal ontworpen door experts om slechte geuren uit het interieur van een wagen te verwijderen en ze te vervangen door geuren variërend van tropisch fruit zoals meloenen en ananas tot muskusachtige geuren zoals vanille of amber. Deze geuren zijn wetenschappelijk ontworpen zodat ze mensen met astma of allergieën niet irriteren.

Waarom je een autoparfum nodig hebt en waar je ze kunt kopen

Als u de trotse eigenaar van een wagen bent, vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom u überhaupt een autoparfum zou moeten kopen.

Je wagen ruikt immers van zichzelf al lekker, toch? Mis! Het eerste wat de meeste mensen doen als ze in uw wagen stappen, is hun ramen naar beneden draaien; en het duurt niet lang voordat die frisse lucht je interieur doet ruiken naar vuile was en aangebrand eten.

En laten we eerlijk zijn - wat u beschouwt als schoon of fris ruikend is misschien niet ieders kopje thee!

Wat is een autoparfum?

Een autoparfum is eigenlijk een andere manier om een ​​luchtverfrisser voor je wagen te noemen.

Het wordt gebruikt om elk type geur uit uw voertuig te verwijderen en het een algehele frisse geur te geven. Sommige parfums zijn krachtiger dan andere, afhankelijk van het beoogde gebruik, maar ze zijn allemaal effectief in het wegwerken van ongewenste geuren.

Meerdere vormen

Ze zijn er ook in meerdere vormen: spuitbussen, plug-in gels of ontluchtingssticks. Het idee achter elk apparaat is dat je ze ergens kunt ophangen of ergens in kunt steken, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer je ze nodig hebt.

Wat is een autoparfum

Hoe werken ze?

Voordat u kunt kiezen welke autoparfum voor u geschikt is, is het belangrijk om te begrijpen hoe ze werken. Hoewel er veel bedrijven zijn die ze aanbieden, varieert hun aanpak.

Sommige merken bieden parfums aan die bedoeld zijn om rechtstreeks op je kleding of huid aan te brengen. Deze bevatten meestal synthetische geurstoffen die niet schadelijk zijn als ze in contact komen met uw voertuig of uw lichaam.

Andere bedrijven bieden producten aan die specifiek bedoeld zijn voor gebruik in de wagen, zoals diffuser met essentiële oliën zoals sandelhout, eucalyptus en sinaasappelolie.

Aromatherapie staat bekend als een effectieve manier om stress te verminderen, dus waarom zou u tijdens het autorijden niet profiteren van deze voordelen?

Hoe lang houden ze het vol?

Autoparfums zijn doorgaans tot twee weken houdbaar, maar kunnen variëren afhankelijk van hoe vaak u uw wagen gebruikt. Als je altijd met kinderen aan het pendelen bent of je voertuig voor je werk gebruikt, wil je misschien twee of drie flessen van je favoriete geur kopen.

Het belangrijkste nadeel is dat autoparfums slechts eenmalig te gebruiken zijn; als je ze eenmaal hebt toegepast, moeten ze elke keer dat je in je voertuig stapt opnieuw worden aangebracht.

Vulling

Sommige merken verkopen vullingen, dus het is de moeite waard om dit te controleren voordat u koopt! Als u toch zoekt naar een andere duurzame manieren om geurtjes in uw voertuig te voorkomen, zijn er enkele eenvoudige oplossingen beschikbaar.
Zoals sachets met zuiveringszout of essentiële oliën zoals rozemarijn en pepermunt die ongewenste geuren helpen verbergen.

Auto vulling

Heb ik er meer dan één nodig?

Als occasionele koper van geurtjes heb ik me altijd afgevraagd of ik meer dan één autoparfum nodig had. Ik kocht ze meestal in een opwelling, alleen als ze in de aanbieding waren. Maar nu mijn verzameling exponentieel groeit, wordt het moeilijk om te beslissen welke het beste ruikt in mijn voertuig.

De waarheid is dat je zoveel auto-geurtjes kunt gebruiken als je wilt; je hebt er echter een paar nodig in je arsenaal zodat ze (en goed) samenwerken. Hier zijn enkele van mijn favorieten

Welke moet ik kopen?

Als je ze niet allemaal zelf wilt doornemen, raad ik aan om een ​​proefpakket te kopen met drie of meer verschillende auto-parfums, zodat je kunt zien welke je lekker vindt. Probeer monsters uit plaatsen zoals Esy, Rituals, en andere warenhuizen (de kleine parfums op reisformaat werken goed).

Autoparfum monsters

En als uw plaatselijke warenhuis geen autoparfum monsters beschikbaar heeft in de winkel of online, vraag dan of ze er een paar voor u kunnen bestellen.

Sommige bedrijven zijn misschien niet bereid om het te doen, omdat ze alleen voor voertuigen zijn bedoeld (wat begrijpelijk is).

Maar velen zijn misschien bereid als ze eenmaal horen waarom - en zien hoeveel geld - je aan hun producten zou kunnen uitgeven.

Autoparfum monsters

Doe onze quiz en ontdek welke geur het beste bij jou past.


Als het gaat om autogeurtjes, kun je echt niet fout gaan. Dit komt omdat de meeste autoparfums uit vergelijkbare ingrediënten bestaan ​​die bedoeld zijn om geruime tijd een geur achter te laten.

Er zijn echter nog steeds bepaalde geuren die beter werken dan andere in specifieke delen van uw voertuig. Een manier om erachter te komen welke geur het beste bij jou past, is door onze quiz hieronder te doen.

En vergeet niet ... (punchline)

... dat je voertuig een verlengstuk van jezelf is. Net als je huis of je kantoor, zullen mensen die je elke dag zien geuren met je associëren. Als je in een stad woont, of er vaak in rijdt, is de kans groot dat ze niet denken dat een nieuwe auto ruikt als ze instappen.

Sense of Dubai

Gelukkig voor jou is er een gemakkelijke oplossing. De beste autoparfum van Car de perfume blijft toch de Sense of Dubai, deze geur blijft namelijk 30 dagen goed! (of ongeveer twee en een halve maand).

Cadeau

Dus hij blijft bij je tijdens al die lange woon-werkverkeer. Het leuke van het gebruik ervan als cadeau is dat het kan leiden tot meer omzet! Mensen hebben hun voertuigen altijd gedetailleerd, toch?

Nederland

Autoparfum klinkt misschien als een oxymoron, maar sommige automobilisten zweren bij het gebruik van deze geuren terwijl ze achter het stuur zitten.

Of u het nu gelooft of niet, er zijn enkele dwingende redenen waarom u zou moeten overwegen om luchtverfrisser toe te voegen aan uw lijst met auto-accessoires.

Vooral als u zoveel rijdt als de meeste mensen dagelijks doen.

Hoe ruikt een autoparfum?

Een paar autoparfums komen in gel- of mistvorm, dus de geur is minder intens dan bij een kaars of plug-in luchtverfrisser. De meeste geuren zijn ontworpen voor voertuigen in plaats van kleding of beddengoed, dus het is onwaarschijnlijk dat iemand zal klagen over je stinkende geur.

De selectie

Autoparfums zijn een uitstekende manier om uw bolide schoon, nieuw en fris te laten ruiken.
Een geur voor uw wagen kan worden gemaakt van een verscheidenheid aan verschillende aroma's, waaronder bloemen, fruit of zelfs zeebries.

Als u op zoek bent naar de beste luchtverfrisser, maar niet zeker weet waar u moet beginnen, is het belangrijk dat u precies weet welke soorten geuren beschikbaar zijn om uw zoektocht naar een geur te verfijnen die bij u past.

Terug naar blog